شنبه ۸ دی ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۳
۰ نفر

برای آماده کردن ظرفی از مواد خوراکی حتماً لازم نیست از فضای داخل میوه‌هایی مانند هندوانه،‌خربزه، آناناس و... استفاده کنید.

برای این منظور راهکارهای ابتکاری جالب توجه‌تر دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال سبدبافی از پوست گریپ فروت یکی از اینهاست.

مواد لازم برای درست کردن یک سبد:

- یک برش مقطعی به قطر 5/1سانتی‌متر از قسمت گردن کدو حلوایی
- یک عدد گریپ فروت بزرگ
- تعدادی خلال دندان
- یک چاقوی تیز

طرز کار:

1- ابتدا با یک عدد چاقوی نوک‌تیز شروع به بریدن پوست گریپ فروت از قسمت سر آن کنید؛ به صورتی که پوست آن – مانند تصویر - به تکه نواری به عرض نیم تا یک سانتی‌متر تبدیل شود.

2- برای آماده کردن پایه این سبد، برش کدو حلوایی را روی سطح صافی قرار داده و با فروکردن چوب‌های خلال دندان در دور تا دور آن، حصاری از خلال دندان ایجاد کنید.

نکته یک:
برای آنکه بافت سبد به خوبی انجام گیرد، تعداد خلال دندان‌ها را فرد انتخاب کنید.

نکته 2:
خلال‌ها را به یک اندازه در کدو فرو کنید تا طول خلال‌ها با هم برابر باشد.

3- بعد از آنکه پایه‌های خلالی آماده شدند، با استفاده از پوست نواری گریپ فروت، شروع به بافتن سبد کنید.

برای این منظور ابتدا سر نوار را با استفاده از یکی از خلال‌ها به کدو حلوایی محکم کرده، سپس به صورت یکی در میان، یکی از پشت و یکی از روی خلال‌ها رد کنید تا یک ردیف کامل شود.

ردیف بعد را نیز از بالای نوار بافته شده ردیف اول به صورت برعکس انجام دهید؛ به این معنا که اگر ردیف اول نوار از پشت خلال دندان رد شده، این بار باید از روی خلال عبور کند. این کار را آن‌قدر ادامه دهید تا تمام طول خلال دندان را پوست بافته شده گریپ فروت دربر بگیرد.

در پایان انتهای نوار پوستی را با استفاده از سر یکی از خلال‌ها در جای خود ثابت نگه دارید.

حالا سبد آماده است و همان‌طور که پیش از این نیز اشاره شد، شما می‌توانید از آن به عنوان ظرفی برای دانه‌های انار و ازگیل استفاده کنید.

کد خبر 40363

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز